I fredags hände något som är så fruktansvärt. En terrorist körde en kapad lastbil längs med en sträcka på Drottninggatan och dödade 4 människor, en hund samt skadade 9 st allvarligt. Det var tänkt att jag skulle in till stan just den dagen men ändrade mig i sista stund. Det var med extra värme och kärlek jag lade mina barn den kvällen. Jag fick en påminnelse om att vara tacksam för livet.

Jag tänker på de föräldrar som inte längre får möjligheten att pussa sina barn godnatt. Jag tänker på de barn som förlorat sin förälder eller någon annan familjemedlem, i ett hemskt hatsikt dåd. Personer de aldrig kommer kunna hålla om i sina armar igen eller skratta så där innerligt tillsammans med. Kvar står nu familjer, som inte får se sina kära bli gamla. Familjer som får leva med att det alltid kommer fattas dem någon. Mina tankar och kärlek går till er som var på plats, den där soliga fredagseftermiddagen strax före kl 15.

<3