Om Susanne

Fotograf SUSANNE FJÄRDSÄTER

Fotograf som specialiserat sig på sago- och modefotograferingar. 

Susanne arbetar som barnmorska på en av Sveriges största förlossningar och har en gedigen erfarenhet av bebisar och barn. Hon har även stått framför kameran men har de senaste åren skapat vackra bilder på andras barn. Susanne är en rolig och varm person som tar väl hand om sina små fotomodeller, oavsett ålder och älskar verkligen det hon gör. 

Modefotograf, Studio, Barnfotograf Stockholm, Åkersberga, Modefotografering Stockholm, Barnfotografering, Sagofotografering, Fjardsater, Akersberga, grönt

SKICKA FÖRFRÅGAN

FOTOGRAFERING

KONSULTATIONSMÖTE

FÄRDIG PRODUKT
SAGOFOTOGRAFERING

Låt ditt barn få vara huvudrollen i sin favoritsaga eller förevigas som sin superhjälte. Ett webbgalleri skickas till dig där du kan välja kläder i lugn och ro inför ditt barn sagofotografering.

MODEFOTOGRAFERING

I en modefotografering ligger fokus på styling och miljö för dig som vill ha bilder utöver det vanliga. Ditt barn får känna sig som en modell för en dag, få klä sig i vackra kläder, bli stylad och sedan busa på magiska platser, för att skapa de där bilderna som sätter guldkant på vardagen. Ett webbgalleri skickas till dig innan fotograferingen så att du i lugn och ro kan välja ut kläderna som just du vill att ditt barn ska ha.

BARN/FAMILJEFOTOGRAFERING

I en barn/familjefotografering är det kärleken i er familj som ska synas i bilderna. Här leker vi fram glädje och skratt med bus och hyss, gärna i en lekfull utomhusmiljö. Betoningen i denna fotografering ligger på att fånga era vackra personligheter och få ett naturligt resultat.

MITT ARBETE

Alla fantastiska barn jag mött lämnar kvar små avtryck likt minnen hos mig

PORTFOLIO

Erbjudande

Klicka här

Hoppas att vi ses

Skicka förfrågan

Kontakta mig

Boka nu