Det är så roligt att skapa konst. Wohooooo! För det är det jag anser att jag gör. Konst. Jag som person älskar att umgås med mina nära och kära. Det är i relationer till andra jag växer och utvecklas. Det är genom kärlek jag lever. Det är mitt sätt att göra skillnad. Jag tycker tiden tillsammans är viktig. Under mina fotograferingar ser jag hur barnets självförtroende växer samtidigt som du som föräldrar, delar en upplevelse att minnas tillsammans med ditt barn. Wilma har varit hos mig tre gånger nu och ju tryggare barnet/tonåringen är desto mer kan jag sväva ut i både styling, posering och miljö. Vill din tonåring också ha några coola modebilder på sig själv att hänga upp på väggen?

Modefotograf, Barnfotograf Stockholm, Åkersberga, Modefotografering Stockholm, Barnfotografering, Sagofotografering, Blommor, Fjardsater, Akersberga, Rönnbär Modefotograf, Barnfotograf Stockholm, Åkersberga, Modefotografering Stockholm, Barnfotografering, Sagofotografering, Blommor, Fjardsater, Akersberga, Rönnbär Modefotograf, Barnfotograf Stockholm, Åkersberga, Modefotografering Stockholm, Barnfotografering, Sagofotografering, Blommor, Fjardsater, Akersberga Modefotograf, Barnfotograf Stockholm, Åkersberga, Modefotografering Stockholm, Barnfotografering, Sagofotografering, Blommor, Fjardsater, Akersberga