Hade en helt makalöst vacker nyföddfotografering härom veckan som jag tyvärr inte får visa. Den lilla tjejen är så gudomligt söt och sov igenom hela fotograferingen. Blev helt kär i den familjen. När jag inte arbetar på förlossningen umgås jag med min familj. Jag fotograferar så fort jag får en stund över och försöker även fånga en hel del vardagsminnen. Det är såååå kul att ha i framtiden! Utöver mina tre barn och min make ingår även min fantastiska häst samt min miniatyr Yorkie (hund). Så tid finns sällan till att sitta och titta på TV, för min del. Utan kvällarna går åt till att redigera bilder istället. Idag fick min ”röda Ferrari” ställa upp som modell. <3 Vad brukar ni göra på kvällarna?

 

Susanne FjärdsäterSusanne FjärdsäterSusanne Fjärdsäter

Susanne Fjärdsäter Susanne Fjärdsäter Susanne Fjärdsäter