Modefotograf, Barnfotograf Stockholm, Åkersberga, Modefotografering Stockholm, Barnfotografering, Sagofotografering, Fjardsater, Akersberga, Alice in Wonderland, Alice i Underlandet, Tea Party

Dagen var äntligen kommen. I 1,5 månad hade jag planerat denna sago-fotografering in i minsta detalj. Tid som gått, åt att hitta allting jag ville ha.  Mina nära och kära som sett mig under den här tiden har trott att jag smått blivit galen. Jag har handlat, sytt, burit, handlat mer, åkt flera mil, funderat, limmat, handlat ÄNNU mer, svimmat och jag har svettats. Men nu äntligen fick denna gudomligt vackra flicka sin Alice i Underlandet-fotografering och som tur var blev hon såååå nöjd när hon fick se sina bilder, trots alla myggbett hon fick. För att boka en sagofotografering (Stålmannen, Pocahontas, Rödluvan, Snövit, Askungen, Prinsessan på Ärten, Elsa – Frost, Belle – Skönheten och Odjuret eller Alice i Underlandet) går det bra att höra av er här

 

Modefotograf, Barnfotograf Stockholm, Åkersberga, Modefotografering Stockholm, Barnfotografering, Sagofotografering, Fjardsater, Akersberga, Alice in Wonderland, Alice i Underlandet, Tea Party